Wat een werk, op vakantie gaan! En dan bedoel ik nog niet eens het voorbereidende uitzoekwerk, reserveren (online natuurlijk 😉 ) of het inpakken. Nee, alles zover krijgen dat je het gevoel hebt je werk zoveel weken achter te kunnen laten, da’s de echte klus!

Wel een mooi moment om wat taken af te stoten (anderen mee lastig te vallen), af te sluiten (oeps, had ik dat document nog niet verstuurd?) of definitief te weigeren (hee, dat kan iemand anders eigenlijk net zo goed, en die is toevallig niet op vakantie!). Maar toch… zou het prettiger zijn om de week voor je vakantie in rust te kunnen afsluiten.

Maar… nog maar een kleine lap tekst als overdracht, en dan is het zover. De bestemming wordt Ierland! Eerst vliegen we naar Dublin, en vanaf daar gaan we op de bonnefooi wat rondtoeren. Misschien bloggen we nog wel wat vanaf daar, maar we beloven niets… als het het goed is, vergeten we even dat dat hele internet gebeuren überhaubt bestaat.

Katertje, nog zonder naam

En bij terugkomst wacht er een nieuwe huisgenoot op ons! We gaan het nieuwe tehuis vormen voor een 1-jarig rood katertje, dat naarstig op zoek was naar een beter plekje. Suggesties voor namen zijn welkom! Nu maar hopen dat Elles het ook gezellig vindt…