Voor sommigen misschien wat vroeg maar ik ben al weer een tijdje bezig met Spiel, DE bordspellenbeurs in oktober in Essen. Hoe kan je daar mee bezig zijn? Ten eerste natuurlijk 2 dagen vrij nemen en een hotel regelen voor donderdag op vrijdag. Dat zijn hopelijk weer de rustigste dagen, zaterdag en zondag zijn veel te druk!

Verder hou ik al een tijdje op boardgamegeek de Essen 2007 Canonical List in de gaten. Hier worden zoveel mogelijk nieuwe releases voor Essen bijgehouden. Alles wat hierbij interessant lijkt komt op mijn wishlist. Deze raakt aardig gevuld maar vooral omdat ik er ook spellen op zet die ik even wil onthouden maar niet direct echt wil kopen.

Verder is er op boardgamegeek nog veel meer info te vinden over de nieuwe spellen en zijn er ook genoeg externe links te vinden voor als ik nog meer wil weten…

Binnenkort maar eens een serieus “dit-is-wat-ik-wil-kopen-en-of-proberen-op-Essen”-lijstje maken.